Onze kantoren zijn uitzonderlijk gesloten op vrijdagnamiddag 14 juni 2024

Onze accountants & adviseurs helpen jou vooruit

We zijn een team van ervaren ondernemers, erkende accountants & belastingadviseurs die al honderden starters, freelancers, vrije beroepers en KMO’s geholpen hebben met de groei van hun zaak. We helpen met alle aspecten van boekhouding, fiscale optimalisatie en zakelijke groeistrategieën en zijn in vele sectoren en branches thuis.

Het is deze mix van diverse expertises en achtergronden die maakt dat wij jou een uniek, weldoordacht perspectief bieden op jouw business.

Onze accountants & adviseurs bouwen met jou een langdurige relatie op

Wij weten dat elk bedrijf uniek is, ook het jouwe. Daarom is een persoonlijk aanpak zo essentieel als het gaat om accountancy en belastingadvies. Bij DFW accountants & adviseurs behandelt eenzelfde persoon met ervaring in jouw branche jouw dossier. Jouw dossierbeheerder leert jou en jouw bedrijf op die manier heel goed kennen en kan vanuit die positie optimale ondersteuning bieden in het runnen van jouw bedrijf.

Onze digitale accountants helpen jouw bedrijf groeien

We zijn voorstanders van een doordacht gebruik van digitalisering om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren, zodat jij je kan concentreren op de groei van jouw bedrijf in plaats van tijd te besteden aan administratieve rompslomp. Daarom zijn wij een partnerschap aangegaan met toonaangevende leveranciers van de beste softwarepakketten voor bedrijven zodat wij jou een geïntegreerde geautomatiseerde oplossing kunnen bieden.

Wat betekent dit voor jou?

  • Realtime inzage in jouw boekhouding via ons digitale dashboard en de bijhorende app
  • De belangrijkste financiële indicatoren en evoluties zijn permanent beschikbaar
  • Veilige encryptie in de cloud
  • Een snel antwoord op al jouw financiële vragen. Bijvoorbeeld: welke bedragen het afgelopen boekjaar betaald zijn voor jouw groepsverzekering? De laatste factuur waarop het onderhoud van jouw wagen werd gefactureerd? Welke van jouw verkoopfacturen tot op heden niet betaald werden? Enzovoorts...

Zorgeloze overstap van boekhouding

Overstappen gaat steeds zorgeloos, dankzij onze overstapservice. Wij nemen contact op met jouw huidige accountant en nemen alles over. Twijfel je nog? Iedereen is welkom om te luisteren naar onze unieke aanpak en werkwijze. Kom gerust eens langs voor een goed gesprek en een lekkere koffie in een veilige omgeving. Dit gesprek kan ook online gebeuren. Beide opties zijn natuurlijk gratis en alles wordt uitgelegd in mensentaal en op mensenmaat.

Begin vandaag met een gratis kennismakingsgesprek.

Begin morgen met groeien.

Contacteer ons