Onze kantoren zijn uitzonderlijk gesloten op vrijdagnamiddag 14 juni 2024

Accountants voor ondernemers

Omdat wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, nemen we met alle plezier en professionaliteit jouw financiële administratie uit handen. Zo kan jij doen wat je graag doet!

Contacteer ons

Wie zijn wij

Carine Vanbockrijck
bestuurder

ITAA 11341320

email

Eddy Valee
bestuurder

ITAA 11225829

email

Fabrizio Panto'
bestuurder

ITAA 10962515

email

Luc Stijven
bestuurder

ITAA 11158535

email

Timmy Lemmens
bestuurder

ITAA 10782760

email

Trots Limburgs accountantskantoor

Gevestigd in Limburg op twee locaties, in Genk en in Zonhoven, is het team van DFW accountants & adviseurs steeds bezig met jouw business succes. Sinds onze oprichting in 2004 hebben we al honderden ondernemers geholpen, op de persoonlijke, no-nonsense manier die ons kenmerkt.

Jouw co-piloot in business

We zijn jouw co-piloot en jouw parttime financieel directeur met als enig doel de werking van jouw bedrijf te verbeteren en de winst te maximaliseren.
Als expertisecentrum helpen we jou met professioneel advies op vlak van boekhouding, fiscaliteit, vennootschapsrecht, successieplanning en personenbelasting om jouw dromen te realiseren.

Onze waarden

Wij staan sterk als één team met samen meer dan 110 jaar ervaring.

1

Wij streven naar de hoogste kwaliteit in dienstverlening, zijn trots op ons beroep en blijven trouw aan onze deontologie.

2

Wij zijn altijd eerlijk en onafhankelijk en zeggen waar het op staat in duidelijke mensentaal. Ook als dit soms moeilijk is.

3

Wij zijn leergierig en blijven onszelf uitdagen met het volgen van opleidingen en het lezen van vakliteratuur.

4

Wij hebben respect voor elkaar als mensen en als ondernemers.

5

Wij beleven iedere dag plezier en voldoening in onze job. Er is niets mooiers dan de dromen van onze klanten werkelijkheid te zien worden.

6